Omzetten Mr ECC1.0 naar Mr ECC2.0

In deze instructie lees je de stappen die je moet zetten om Mr ECC1.0 om te zetten naar Mr ECC2.0.

LET OP! Lees deze instructie eerst volledig door voordat je begint. Het is belangrijk dat je onderstaande stappen volgt.
Anders kan de bot niet (goed) geactiveerd worden. Dat heeft gevolgen voor de werking en het rendement.

Volg onderstaande stappen zorgvuldig. Sla geen stappen over!

Open deze instructie bij voorkeur op jouw PC/laptop. Daar zijn de instructie en schermafbeeldingen op gebaseerd.

Stap 1 - Ga naar het tradingaccount waaraan Mr ECC1.0 is gekoppeld

Ga in de Member Area van RoboForex naar het tradingaccount waar je Mr ECC1.0 aan hebt gekoppeld. Dat herken je doordat bij dat account de melding staat 'Your account accepts signals from 72030728-AIPOLLO'.

Klik op 72030728-AIPOLLO

Stap 2 - Ontkoppel Mr ECC1.0 van jouw tradingaccount

Vanuit stap 1 kom je op de pagina met de subsciption conditions van jouw trading account aan Mr ECC1.0 (72030728-AIPOLLO).

Let er op dat er intussen geen trades zijn geplaatst die nog openstaan. Wacht totdat deze zijn gesloten. Als je Mr ECC1.0 loskoppelt terwijl er trades openstaan, dan worden die trades daarna niet meer beheerd.

Als je zeker weet dat er geen trades openstaan, klik je op Unsubscribe from trader

Stap 3 - Koppel Mr ECC2.0 aan jouw tradingaccount

Nadat je Mr ECC1.0 hebt losgekoppeld, kun je Mr ECC2.0 koppelen. Via onderstaande button 'Subscribe to Mr ECC2.0, kom je op een pagina waar je de bot aan jouw account kunt koppelen. Hierdoor activeer je het copytraden van een bot.

LET OP: controleer goed of je de bot aan het goede trading account koppelt. Het is namelijk mogelijk om meerdere bots aan jouw bestaande trading account te koppelen. Dat raden we echter af omdat dan het accountsaldo door 2 bots wordt gebruikt. Daardoor wordt het risico verhoogd en kan de drawdown te hoog worden voor het accountsaldo.