Mr JUAC

Mr JUAC(2.0) is in 2021 actief geweest als een trendscalper die continue op zoek was naar winstgevende trades op de valutaparen JPY-USD-AUD-CHF. Dit zijn paren met hogere volatiliteit en daarmee risicovoller. Hoewel Mr JUAC2.0 het jaar 2021 met ca +10% winst heeft afgesloten, is besloten om de bot te vervangen door een verbeterde versie met verfijnder risicomanagement. De verhouding tussen de kleine winsten en groot verlies bij het raken van de accountprotectie (-20%) was te scheef.

Mr Major: the improved version of Mr JUAC2.0

De eerste generatie AIPOLLO bots zijn in 2022 vervangen door verbeterde versies. Met behulp van hyperparameter optimalisatie zijn patronen van én tussen 12 indicatoren geanalyseerd. Via machine learning zijn de bots getraind om vanuit de patronen het optimale instapmoment te bepalen. Mr JUAC handelde met de valuta JPY, USD, AUD en CHF. De verbeterde versie van Mr JUAC gaat met andere paren traden en krijgt daarom een andere naam: Mr Major. Het risicoprofiel van ‘medium-high risk’ blijft gelijk aan Mr JUAC.

Master account Mr JUAC2.0
sinds 1 mei 2021

widget

Mr JUAC’s ‘future’ and history

Bestaande deelnemers van Mr JUAC(2.0) maken automatisch gebruik van Mr Major. Er hoeft niet geswitched te worden. Vanuit de deelnemers is er dus geen actie nodig. Zolang een bot gekoppeld is, blijft ook de bestaande performancefee berekening in stand. Je betaalt pas fee als een eventuele drawdown weg is.

Omdat Mr Major doorgaat op het master account van Mr JUAC, blijft de trade geschiedenis van Mr JUAC (vanaf 10 januari 2022 aangevuld met Mr Major) te bekijken via Myfxbook. Je ziet in Myfxbook bijvoorbeeld hoeveel procent van de trades met winst zijn gesloten en hoeveel met verlies. Af en toe verlies nemen hoort bij traden. Net als posities die (tijdelijk) in drawdown staan. Wees je dus bewust van de risico’s op de valutamarkt, beleg alleen met geld dat je kunt missen en win naar eigen inzicht en behoefte onafhankelijk (beleggings)advies in.

Ben jij geïnteresseerd in de verbeterde versie van Mr JUAC? En wil je meer informatie over Mr Major? Bekijk deze dan via onderstaande button.

NB deelnemers die gebruik maakten van Mr JUAC(2.0) zijn automatisch omgezet naar Mr Major. Zij hoeven hier niets voor te doen.