Apollo + AI = AIPOLLO

De Griekse God Apollo werd geroemd om zijn voorspellende en intellectuele gaven. Dezelfde gaven zijn te vinden in onze software bots die geautomatiseerde beleggingsaanbevelingen geven.

Deze software bots bestaan uit algoritmes gebaseerd op artificiële intelligentie (AI). Met AI worden bots gecreëerd die een stuk slimmer, sneller en energieker zijn dan wij als mensen.

Onze bots zijn niet gevoelig voor emoties, scannen constant op handelsmogelijkheden en plaatsen/sluiten orders in milliseconden via een copytrader platform. Aanvullend analyseert AIPOLLO voorafgaand aan iedere week de economische kalender. Die analyse bepaalt óf en op welke dagen een valutapaar actief is. Vervolgens doen de bots met hun algoritmes het werk!

Our mission

Onze missie is het creëren van geautomatiseerde beleggingsaanbevelingen via software bots,
die een belegger eenvoudig kan copytraden op een onafhankelijk platform of kan gebruiken als SaaS dienst.

Keep it simple

Volledig geautomatiseerd
Geen inloggegevens delen
Performance fee via broker
Zelf starten, stoppen, pauzeren

Control your money

No cure, no pay: 25% fee
Negatieve balansprotectie
Garantiefonds broker €20K
Storten op eigen account

Transparent and safe

Trades zijn live te volgen MT4
Geverifieerde MyFxbook accounts
Inlog met 2 factor authenticatie
Mogelijkheid om zelf in te grijpen

Randy Sikkink
Founder AIPOLLO

‘Kun je met bots nou echt goede rendementen maken? Of is het allemaal te mooi om waar te zijn? Vanuit deze nieuwsgierigheid heb ik al flink wat bots versleten. Voor mij werken bots in ieder geval veel beter dan zelf traden. Dat heeft vooral te maken met mijn emotie en ongeduld.

Niet al mijn ervaringen met bots waren even positief. Winst maken kunnen de meesten wel. Maar op gretigheid en slecht risicomanagement loopt menig bot stuk. Verder moet je bij veel aanbieders de inloggevens van je trading account delen. Dat voelt niet altijd even comfortabel in dit wereldje met veel anonieme patsers in dure auto’s, merkkleding en hotels. Soms beloven ze mega rendementen om vervolgens over de rug van onervaren traders hun eigen zakken vullen. Of van die MLM schemes waar vooral de oprichters beter van worden.

Door mijn businesskennis, netwerk en ervaring met bots te combineren, kan dat anders dacht ik. Want ik heb de overtuiging dat je met intelligente bots wel degelijk goed rendementen kunt halen met een acceptabel risico. Zeker als de mens achter de bots waarde toevoegt door de economische kalender te analyseren om te bepalen óf en op welke dagen een valutapaar actief is.

En zo werd de oprichting van AIPOLLO een feit: een professionele Nederlandse aanbieder van geautomatiseerde beleggingsaanbevelingen via bots. Beschikbaar via een copytrader platform van een onafhankelijke broker of als SaaS dienst. En professioneel qua bedrijfsvoering, risicomanagement, transparantie én service.

Bots with a human touch!