Apollo + AI = AIPOLLO

De Griekse God Apollo werd geroemd om zijn voorspellende en intellectuele gaven. Dezelfde gaven zijn te vinden in onze software bots die geautomatiseerde beleggingsaanbevelingen geven.

Deze software bots bestaan uit algoritmes gebaseerd op artificiële intelligentie (AI). Met AI worden bots gecreëerd die een stuk slimmer, sneller en energieker zijn dan wij als mensen.

Onze bots zijn niet gevoelig voor emoties, scannen constant op handelsmogelijkheden en plaatsen/sluiten orders in milliseconden via een copytrader platform.

Our mission

Onze missie is het creëren van geautomatiseerde beleggingsaanbevelingen via software bots,
die een belegger eenvoudig kan copytraden op een platform van een onafhankelijke broker.

Keep it simple

Volledig geautomatiseerd
Geen inloggegevens delen
Performance fee via broker
Zelf starten, stoppen, pauzeren

Control your money

No cure, no pay: 25% fee
Negatieve balansprotectie
Garantiefonds broker €20K
Storten op eigen account

Transparent and safe

Trades zijn live te volgen MT4
Geverifieerde MyFxbook accounts
Inlog met 2 factor authenticatie
Mogelijkheid om zelf in te grijpen

Randy Sikkink
Founder AIPOLLO

‘Kun je met bots nou echt goede rendementen maken? Of is het allemaal te mooi om waar te zijn? Vanuit deze nieuwsgierigheid heb ik al flink wat bots versleten. Voor mij werken bots in ieder geval veel beter dan zelf traden. Dat heeft vooral te maken met mijn emotie en ongeduld.

Niet al mijn ervaringen met bots waren even positief. Winst maken kunnen de meesten wel. Maar op gretigheid en slecht risicomanagement loopt menig bot stuk. Verder moet je bij veel aanbieders de inloggevens van je trading account delen. Dat voelt niet altijd even comfortabel in dit wereldje met veel anonieme cowboys in dure auto’s en merkkleding. Soms zijn dat zelfs boefjes die mega rendementen beloven en over de rug van onervaren traders hun eigen zakken vullen. Of van die MLM schemes waar vooral de oprichters beter van worden.

Door mijn businesskennis, netwerk en ervaring met bots te combineren, kan dat anders dacht ik. Want ik heb de overtuiging dat je met intelligente bots wel degelijk goed rendementen kunt halen met een acceptabel risico. En zo werd de oprichting van AIPOLLO een feit: een professionele Nederlandse aanbieder van geautomatiseerde beleggingsaanbevelingen via bots. Beschikbaar via een copytrader platform van een onafhankelijke broker. En professioneel qua bedrijfsvoering, risicomanagement, transparantie én service.