Partner program

AIPOLLO werkt graag samen met partners. Ben je tevreden en enthousiast over AIPOLLO en onze bot(s)? Begrijp je hoe geautomatiseerd copytraden van bots werkt? En vind je het leuk om jouw ervaringen met nieuwe klanten te delen en hen op weg te helpen? Of heb je een trading community en wil je Mr Prop als private label aanbieden? Dan kun je partner worden. Wil je gewoon ‘een keer’ iemand op laten starten, deel dan de botcode waarmee je jezelf hebt aangemeld. Doe dat als vriendendienst omdat je iemand wilt helpen of maak eventueel onderling afspraken over een rechtstreekse vergoeding.

GROW WITH AIPOLLO

Als partner kun je met ons en de klanten meegroeien. Met enthousiasme deel je jouw ervaringen met beleggers en ben je in staat hen op weg te helpen. Nieuwe klanten betalen jou hier rechtstreeks voor. Je beschikt dus over de nodige kennis van én ervaring met geautomatiseerd forex traden. Uiteraard weet je ook hoe het copytraden van bots werkt. Of heb je voldoende kennis over funded traden als je een private label van Mr Prop wilt aanbieden. We vinden het belangrijk dat je ervaring hebt met een AIPOLLO bot doordat je er zelf gebruik van maakt. Voldoe je aan deze basiscriteria en heb je de overtuiging dat je toegevoegde waarde kunt leveren, dan gaan we graag met jou het gesprek aan om te kijken of er een match is. Als die match er is, krijg je een botcode waarmee geïnteresseerden in jouw omgeving zich kunnen aanmelden.

20% van de performancefee

Klanten belonen jou met 20% van de performancefee. In geval van een 25% performancefee betaalt de klant dus 5% van zijn winst aan jou, en 20% aan AIPOLLO.

Betaling rechtstreeks door klant

Jouw inzet wordt rechtstreeks door de klant gewaardeerd. Niet AIPOLLO of de broker betaalt de partner, maar dat doet de klant zelf van zijn rekening naar de jouwe.

Voordeel eigen botcode

De eigen botcode zorgt er voor dat het trading account van jouw introducé aan de benodigde settings voldoet. Dat is cruciaal voor de juiste werking en verrekening.

Zo wordt je een partner van AIPOLLO!

Stap 1 – Meld je aan als aspirant partner
Stap 2 – Verken met ons de kansen en mogelijkheden
Stap 3 – Bij een positieve match ontvang je een eigen botcode
Stap 4 – Deel jouw kennis met je netwerk en help nieuwe klanten
Stap 5 – Ontvang 20% van de performancefee rechtstreeks van jouw klant