Partner program

Voor het werven en on-boarden van nieuwe klanten werkt AIPOLLO samen met affiliates en partners. Ben je tevreden en enthousiast over AIPOLLO en onze bot(s)? Begrijp je hoe geautomatiseerd copytraden van bots werkt? En verwacht je minimaal 7 beleggers per jaar aan te melden die onze software bots gaan copytraden? Dan kun je affiliate worden. Wil je gewoon ‘een keer’ iemand laten aanmelden, deel dan de botcode waarmee je jezelf hebt aangemeld. Doe dat als vriendendienst omdat je iemand wilt helpen of maak eventueel onderling afspraken over een vergoeding.

GROW WITH AIPOLLO

Als affiliate kun je met ons meegroeien. Met enthousiasme geef je beleggers inzicht en uitleg over onze bots en help je bij het on-boarden. Je beschikt dus over de nodige kennis van én ervaring met forex. Uiteraard weet je ook hoe het copytraden van bots werkt. Daarnaast heb je ervaring met een AIPOLLO bot doordat je er minimaal 1 maand gebruik van maakt. Voldoe je aan deze basis criteria en heb je de overtuiging dat je toegevoegde waarde kunt leveren, dan gaan we graag met jou het gesprek aan om te kijken of er een match is. Als die match er is, dan krijg je een botcode waarmee geïnteresseerden in jouw omgeving zich kunnen aanmelden. Als affiliate kun je doorgroeien naar partner. Je komt daarvoor in aanmerking als er in het eerste jaar minimaal 50 klanten via jou zijn aangemeld óf de totaal gekoppelde accountgrootte €100.000 is.

Affiliate

Eigen botcode

Minimaal 7 aanmeldingen per jaar
Ondersteuning bij het opstarten als affiliate

20% van de performancefee inkomsten per introducé
Aanbieden nieuwe bots vanaf lancering

Doorgroei mogelijkheid naar partner

Partner

Eigen botcode

Binnen 1 jaar minimaal 50 aanmeldingen óf
gekoppelde accountgrootte van €100.000

20% van de performancefee inkomsten per introducé

Aanbieden nieuwe bots vanaf pre-launch
Deelname aan commissiedelingsprogramma

Je hoeft jezelf niet in te kopen of te betalen voor een partnerschap met AIPOLLO. Affiliates en partners steken tijd en energie in het on-boarden van nieuwe beleggers die onze software bots gaan copytraden. We waarderen jouw inzet én het ontlast ons bovendien. Daar geven we uiteraard een beloning voor. Nieuwe klanten betalen niets extra voor de beloning die een affiliate of partner ontvangt. Van de performancefee die jouw introducé betaalt, gaat 20% rechtstreeks naar jou. In geval van een 25% performancefee krijgt een affiliate dus 5% van de winst van zijn introducé. Er is geen multi level systeem. Je krijgt alleen een beloning voor de klanten die jij zelf laat aanmelden. Net als bij de performancefee wordt deze beloning wekelijks door de broker op jouw account verrekend. De botcode zorgt er voor dat het trading account van jouw introducé aan de benodigde settings voldoet. Dat is cruciaal voor de juiste copytrading van onze bots. NB Botcodes mogen niet ongevraagd worden gedeeld in communities, op social media of in groepapps. We zoeken geen ‘commissie jagers’.

Zo wordt je een affiliate van AIPOLLO!

Stap 1 – Meld je aan als aspirant affiliate
Stap 2 – Verken met ons de kansen en mogelijkheden
Stap 3 – Bij een positieve match ontvang je een eigen botcode
Stap 4 – Deel jouw kennis met je netwerk en on-board nieuwe klanten
Stap 5 – Ontvang wekelijks 20% van de performancefee van jouw introducé