Mr Prop

Mr Prop is speciaal ontwikkeld om jouw trading vermogen op te schalen in de vorm van funded trading. Dat kan oplopen tot wel over de $400.000. Bij funded trading ga je handelen met een account dat beschikbaar wordt gesteld door een propfirm. Voordat een propfirm een funded account aan jou beschikbaar stelt, wil zo’n bedrijf weten of je in staat bent om met goed risicomanagement te handelen. Daarvoor moet je een challenge afleggen. En daar komt Mr Prop om de hoek kijken: deze bot kan binnen een paar uur voor jou de challenge behalen. Dat bespaart jou een hoop tijd!

Fee starting from €194

Standard fee €299
Only for propfirm challenge
Pass garanty & try before you pay
Challenge accounts $25K – $500K
Same fee for all challenge sizes
35% discount direct purchase ↓

The Ultimate Challenge Bot

Mr Prop gebruikt een speciale HFT-strategie. HFT staat voor High Frequency Trading. Na het spotten van een grote koersbeweging worden met deze strategie heel snel trades geopend en binnen enkele seconden weer afgesloten. Hierdoor kan in korte tijd het winstdoel van een challenge worden behaald zonder hoge drawdown. Mr Prop heeft al meerdere challenges binnen een paar uur behaald.

Waar haalt Mr Prop zijn power vandaan?
Mr Prop haalt de power uit zijn snelheid van handelen. Hiervoor maakt hij gebruik van onze megasnelle servers in het Equinix datacenter. Daar staan ook de servers van (de brokers van) de propfirms. Daarnaast gebruikt Mr Prop de voordelen van de handelscondities op een demo account. Voor het afleggen van een challenge krijg je immers geen live account met echt geld. Nee, een challenge doe je op een demo account. Een daar gelden niet de beperkingen van voldoende volume in de markt, vertraging in orders en dergelijke. Mr Prop kan dan ook alleen voor een challenge worden gebruikt. Als het funded account eenmaal binnen is, dan ben je op jouw eigen trading skills aangewezen. Met Mr Prop koop je dus alleen tijd en garantie om een challenge te behalen zonder eigen trading inspanning. Heb je nog geen trading strategie voor een funded account? Check de EA Trader Course!

Werkt Mr Prop bij alle propfirms?
Nee, Mr Prop werkt niet bij alle propfirms. Er zijn veel propfirms die het niet toestaan om tijdens een challenge gebruik te maken van een HFT strategie. AIPOLLO geeft ook alleen garantie op het behalen van een challenge bij Infinity Forex Funds, Nova Funding en Kortana FX. Check van tevoren of jouw strategie geschikt is voor de regels van deze propfirms.

Hoe werkt een propfirm?

Een propfirm beoordeelt middels een challenge of jij volgens hun regels kunt traden. De belangrijkste regels zijn het behalen van een bepaalde winst (8% tot 10%) tegenover een maximale dagelijkse (-4% tot -5%) én totale drawdown (-10% tot -12%).

Na het behalen van een challenge krijg je een simulated trading account. Jouw trades komen dus niet rechtstreeks op de valutamarkt. Een propfirm bepaalt zelf of ze jouw trades doorzetten naar een eigen live account. Wel krijg je uitbetaald op basis van de winst die je op jouw simulated trading account maakt. De profitsplit verschilt per propfirm maar ligt ergens tussen de 50% en 90% dat je zelf mag houden. Doe vooraf je eigen due diligence naar de propfirm van jouw voorkeur!

Hoe kan ik gebruik maken van Mr Prop?

Mr Prop is beschikbaar als Software-as-a-Service (SaaS). Dit betekent dat de software op onze servers draait en aan jouw challenge account wordt gekoppeld. Meld je via onderstaande button aan en ontvang vrijblijvend meer informatie en een instructie voor de vervolgstappen.

  • Stap 1 – Doe grondig onderzoek naar (trading) regels van propfirms
  • Stap 2 – Bepaal welke account size jij wilt traden ($25K tot $500K)
  • Stap 3 – Koop een challenge bij een propfirm via de link in de instructie
  • Stap 4 – Koppel Mr Prop met de credentials van jouw challenge account
  • Stap 5 – Ervaar hoe Mr Prop de eerste 2% winst bij elkaar trade
  • Stap 6 – Betaal de botfee en Mr Prop passed gegarandeerd jouw challenge
  • Stap 7 – Ontvang het funded account en verdien met jouw eigen strategie

Meld je aan met de botcode AIPOLLO25 en ontvang 25% korting.
Heb je geen behoefte aan try before you pay, dan ontvang je 35% korting!
Klik op ‘DIRECT PURCHASE? GET 35% DISCOUNT!’ of meld je aan met AIPOLLO35.

Certificates of achievement